رازهای ناگفته انتخاب سوتین شیردهی

از زمانی که یک خانم متوجه می‌شود. وجود دیگری در درونش شکل‌گرفته و در حال رشد است، دغدغه‌ها و سؤالاتی نیز برای او به وجود می‌آید. سؤالاتی که دادن پاسخ صحیح به آن‌ها باعث آرامش و ‌سلامت جسم و روان مادر و فرزندش می‌شود. در این مطلب از وبلاگ نورسان قصد داریم به‌طور خاص به یکی از دغدغه‌های نو مادران یعنی مادران باردار و مادران شیرده بپردازیم.

یکی از سؤالات مادران، در مورد لباس‌های مورد استفاده در دوران بارداری و شیردهی و خصوصاً لباس‌زیر است. انتخاب سوتین و شورت مناسب در این دوران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در مورد انواع شورت در مقالات بعدی صحبت خواهیم کرد. در این مطلب به سوتین‌های مناسب در دوران بارداری و شیردهی می‌پردازیم.

همان‌طور که قبلاً نیز توضیح دادیم، سوتین‌ها انواع زیادی دارند. هرکدام از سوتین‌ها کاربرد خاص خود را دارند.

برخی از سوتین‌ها برای موقعیتی خاص هستند. مثل سوتین ژله‌ای که معمولاً برای مهمانی‌ها استفاده می‌شوند. برخی برای زمانی خاص هستند. مثل سوتین ورزشی یا سوتین کپسول دار که برای زمان ورزش کردن مناسب است. گاهی نیز لازم است یک خانم در دوره‌ی خاصی از زندگی‌اش، یک سوتین مخصوص را استفاده نماید. مثل سوتین تین ایجری (مخصوص دختران تازه به بلوغ رسیده)، سوتین بارداری، سوتین شیردهی و…

Pregnancy bra یا سوتین بارداری چیست؟

یکی از نشانه‌های بارداری، بزرگ شدن و تغییراتی در بافت پستان‌ها است. این تغییرات از هفته‌های اولیه‌ی بارداری آغاز می‌شود. در این دوره، خانم باردار گاهی در ناحیه‌ی سینه‌ها احساس درد دارد؛ که البته این درد تا حدودی طبیعی و به علت آماده شدن سینه‌ها برای شیردهی است.

اگر سینه‌ها بزرگ‌شده‌اند و سوتین‌های قبلی اندازه نیستند، بهتر است یک سوتین بارداری خریداری کنید. سوتین‌های بارداری، برای راحت‌تر سپری کردن این دوره طراحی‌شده است. این سوتین، پوشش دهی و حمایت کاملی از سینه‌ها دارد. سوتین بارداری، معمولاً از جنس‌های انعطاف‌پذیر دوخته می‌شوند.

نکات مهم در خرید سوتین بارداری

سوتین مناسب بارداری چه ویژگی‌هایی دارد؟

جنس مناسب: جنس مورد استفاده سوتین باید نرم باشد و سینه‌ها را اذیت نکند. همچنین گردش هوای مناسبی داشته باشد. بهتر است که جنس سوتین بارداری، حاوی نخ یا cotton بیشتری باشد.

حمایت کامل از سینه‌ها: سینه‌بند مناسب بارداری باید سینه را به‌صورت کامل پوشش دهد. سوتین‌های فانتزی یا نیم کاپ مناسب دوره‌ی بارداری نیستند.

کاپ‌های بدون درز یا درزهای کاملاً نرم: علاوه بر رویه، داخل کاپ‌ها نیز باید دوخت باکیفیتی داشته باشد. داخل کاپ‌ها نباید به‌گونه‌ای باشد که موجب آسیب به سینه‌ها شود.

داشتن قزن های اضافی: یکی از مسائلی که مادران باردار با آن مواجه هستند، تغییر سایز است. این مساله ممکن است باعث شود بسیاری از لباس‌هایشان، قابل‌استفاده نباشد. اما معمولاً در طراحی سوتین‌های بارداری، با قرار دادن قلاب‌های اضافی به این مساله توجه شده است. سوتین بارداری مناسب، باید دارای حداقل سه ردیف قزن باشد.

وجود بندهای قابل تنظیم: بندهای سوتین بارداری باید دارای بند قابل تنظیم باشد. خانم باردار باید بتواند متناسب با رشد سینه ها، سوتین را تنظیم نماید.

پهن‌تر بودن بندها: یک سوتین مناسب بارداری، دارای بندهای پهن‌تری در ناحیه‌ی شانه و زیر سینه است. این باعث می‌شود تا سوتین بهتر سینه‌ها را نگه دارد و از تکان‌های اضافی سینه‌ها جلوگیری کند.

بدون فنر بودن: در دوره‌ی بارداری، سینه‌ها در حال رشد و بزرگ شدن هستند. فنردار بودن سوتین ممکن است از رشد صحیح سینه‌ها جلوگیری نماید. همچنین ممکن است که باعث ناراحتی یا زخم شدن سینه بشود. بهتر است در این دوران از سینه‌بندهای بدون فنر استفاده نمایید.

سوتین بارداری یا سوتین شیردهی؟!

اگر در ماه‌های آخر بارداری به سر می‌برید، می‌توانید به‌جای سوتین بارداری، سوتین شیردهی نیز تهیه کنید. سوتین‌های شیردهی نیز از نظر راحتی و طراحی همانند سوتین‌های بارداری هستند، با این تفاوت که کاپ‌هایشان نیز قابل باز شدن هستند.

از کجا سوتین بارداری بخریم؟

شما از اینجا می‌توانید سوتین بارداری نورسان را مشاهده نمایید و خریداری نمایید.

چرا باید سوتین بارداری و سوتین شیردهی بخریم؟

در دوران بارداری، همراه با رشد جنین، پستان‌های مادر نیز حساس و بافت آن دچار تغییراتی می‌شود. انتخاب یک سوتین مناسب که باعث آسیب به سینه‌ها نشود، یکی از ضروریات دوره‌ی بارداری است.

در دوره‌ی شیردهی نیز تسریع و راحتی در فرآیند شیردهی و حفظ فرم سینه‌ها از دغدغه‌های مادران است. حفظ تناسب‌اندام و فرم سینه‌ها گاه برای یک مادر چنان اهمیت می‌یابد که تصمیم می‌گیرد، فرزند خود را ازآنچه خداوند روزی اش کرده، محروم سازد؛ اما هرگز شیر مادر که با مهر او عجین شده نمی‌تواند هیچ جایگزینی داشته باشد.

فرآیند شیردهی، علاوه بر نوزاد، برای مادر نیز مفید است. مادرانی که خود کودکشان را تغذیه می‌کنند، رحم و به‌طورکلی شکمشان که در بارداری حجیم‌شده بود، سریع‌تر جمع شده و به حالت قبلی خود بازمی‌گردد. در آغوش گرفتن و سیر کردن کودک نیز حس بی‌نظیری ست که تنها مادران شیرده آن را تجربه خواهند کرد.

چگونه با شیردهی، فرم سینه‌ها را نیز حفظ کنیم؟

یکی از مهم‌ترین مواردی که می‌تواند، فرم سینه‌ها را حفظ کند، استفاده از یک سوتین شیردهی باکیفیت و مناسب است. با ما تا انتهای این مطلب از وبلاگ نورسان همراه باشید تا با مزایای سوتین شیردهی بیشتر آشنا شوید و بدانید که چه نوع سوتینی برای دوران شیردهی مناسب است؟

راز تناسب‌اندام بعد از زایمان چیست؟

استفاده از سوتین مناسب و مخصوص در دوران شیردهی برای حفظ اندام و سینه ها مهم است. استفاده از شکم‌بند و گن ساعت شنی نیز در فرم دهی به اندام می‌تواند مؤثر باشد.

البته مادران تازه فارغ شده باید توجه داشته باشند. که اگر زایمان آن‌ها به‌صورت سزارین بوده به علت وجود بخیه‌ها روی شکم تا چند هفته که بخیه‌ها به‌صورت کامل بهبود یابند، اجازه استفاده از گن‌ها را ندارد. مادران بهتر است برای استفاده از گن‌ها با پزشک خود مشورت داشته باشند.

Nursing bra یا سوتین شیردهی چیست؟

سوتین شیردهی همان‌گونه که از نام آن پیداست، ویژهٔ استفاده در دوران شیردهی است . سوتین شیردهی از وسایل ضروری سیسمونی است. به این سوتین، سوتین پرستاری یا سوتین زایمان نیز گفته می‌شود. این سوتین‌ها به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند که مادران شیرده می‌توانند در مکان‌های مختلف به‌راحتی فرزند خود را با شیر مادر تغذیه نمایند.

با پوشیدن این سوتین نیازی نیست تا مادر سوتین خود را کاملاً درآورد یا این‌که آن را در قسمت بالای سینه‌ها قرار دهد. این نوع سوتین‌ها دارای طراحی خاصی هستند. قسمت جلویی کاپ سوتین به‌راحتی با باز کردن یک دکمه یا گیره باز می‌شود. جنس این سوتین‌ها نیز معمولاً از الیاف نرم است و هیچ‌گونه آزاری برای مادر ایجاد نمی‌کند.

آیا استفاده از سوتین شیردهی ضروری است؟

پس از زایمان استفاده از یک سوتین مناسب اهمیتی دوچندان می‌یابد. زیرا دوران شیردهی برای مادر و نوزاد دوران خاصی است. نوزاد تازه متولدشده، در هر شبانه‌روز حدود 12 بار نیاز به شیر دارد؛ یعنی هر دو تا سه ساعت مادر باید به نوزادش شیر دهد.

این نیاز نوزاد، خصوصاً در ابتدای دوران شیردهی و قبل از شروع غذای کمکی باید به‌سرعت پاسخ داده شود. پس از یک‌سالگی نیز، دفعات شیردهی گرچه کاهش می‌یابد و غذا بر شیر مادر ارجحیت می‌یابد، اما همچنان شیردهی تا دوسالگی کودک ادامه پیدا می‌کند.

بنابراین مهم است که در این دوره‌ی دوساله، سوتین مورداستفاده به‌گونه‌ای باشد که مادر بتواند به‌سرعت نوک پستان را در دهان کودکش قرار دهد و همچنین این فرآیند برای وی خسته‌کننده نباشد و به‌راحتی و حتی با یکدست انجام شود تا بتواند با دستی دیگر کودکش را نگه دارد.

از طرف دیگر، پستان‌ها نیز به‌طور مداوم در حال پر و خالی شدن هستند. وقتی غدد شیری فعال می‌شوند و پستان‌ها پر از شیر می‌شوند. در این حالت بافت پستان بسیار فشرده می‌شود.

تا جایی که در صورت عدم شیردهی به نوزاد در این حالت، مادر دچار گرفتگی یا انسداد مجاری شیری و همچنین درد در برخی نواحی از پستان خود می‌شود. در این حالت نقش سوتین یا سینه‌بند شیردهی مناسب بسیار مهم است تا با فشار اضافی به بافت پستان آسیب نزند.

پس از شیردهی، پستان‌ها خالی می‌شوند و بافت سینه ممکن است حالتی شل و آویزان به خود بگیرد و کشیده شود. اما یک سوتین شیردهی مناسب، سعی می‌کند تا بافت سینه‌ها را در جای مناسب خود نگه دارد و مانع از آویزان شدن و کشیدگی بیش‌ازحد سینه‌ها شود.

مادر شیرده در درجه‌ی اول نیاز به آرامش دارد؛ و پس‌ازآن تغذیه کافی و مقوی مهم است تا بدن او بتواند شیری با حجم و کیفیت مطلوب و مناسب نوزادش تولید کند. همچنین با پوشیدن سوتین مناسب، مادر می‌تواند عمل شیردهی را بهتر و راحت‌تر انجام دهد.

چرا باید از سوتین شیردهی استفاده کنیم!

مزایای استفاده از سوتین شیردهی چیست؟

بازگشت سریع‌تر حالت قبلی سینه‌ها: این نوع سوتین‌ها به دلیل ساختار خاصی که دارند از کشیدگی سینه جلوگیری می‌کنند. سوتین شیردهی اسفنجی به سینه‌ها فرم دهی می‌کند. با پوشیدن آن‌ها، پس از اتمام دوران شیردهی سینه‌ها سریع‌تر حالت قبلی خود را به دست می‌آورند.

تسریع در عمل شیردهی: با پوشیدن سوتین شیردهی می‌توانید، در هر زمان و بسیار سریع‌تر از سوتین‌های معمولی درخواست نوزاد را پاسخ دهید. اگر مادر سوتین معمولی به تن داشته باشد، فرآیند باز کردن قزن های پشت سوتین و درآوردن سینه‌ها به‌مراتب وقت‌گیر خواهد بود. این در حالی ست که با پوشیدن سوتین شیردهی تنها با باز کردن یک دکمه یا زیپ به‌سرعت می‌توانید شیر را به کودک بدهید و او را آرام نمایید.

راحتی بیشتر مادر و کودک: زمانی که نوزاد شیر می‌خواهد، مادر او را در آغوش می‌گیرد؛ بنابراین با یک دست نوزاد را گرفته است و یک دست دیگر او آزاد است. سوتین‌های شیردهی، به‌راحتی و فقط با یکدست نیز قابل باز شدن هستند. در سوتین‌های شیردهی، در قسمت جلوی سوتین از دکمه، قلاب و یا زیپ‌هایی استفاده می‌شود که به‌راحتی باز و بسته شوند و مادر بتواند با یکدست نیز این عمل را انجام دهد.

به‌صرفه بودن: در دوران شیردهی، نوزاد در طی شبانه‌روز بارها و بارها از مادر درخواست شیر دارد. عمل شیردهی خصوصاً در ابتدای این دوران، ممکن است هر دو یا سه ساعت و تا 12 بار در روز اتفاق بیافتد.
اگر سوتین مورداستفادهٔ مادر یک سوتین معمولی یا نیم‌تنه باشد، خیلی سریع سوتین گشاد و بلااستفاده می‌شود. اما دو یا سه سوتین شیردهی باکیفیت برای تمام مدت شیردهی کفایت می‌کند. بنابراین استفاده از سوتین شیردهی، حتی اگر قیمتی بالاتر از سوتین‌های معمولی داشته باشد، بازهم ازنظر اقتصادی بسیار به‌صرفه‌تر خواهد بود.

خواب بی‌دردسر: از دیگر مزایای این نوع سوتین داشتن خواب راحت و بدون دردسر در شب است؛ زیرا عمل شیردهی را ساده‌تر می‌نماید. البته برخی از پزشکان توصیه می‌کنند که بهتر است، بانوان در هنگام خواب از سوتین استفاده ننمایند.
اما در صورت استفاده از سوتین، سوتین شیردهی برای مادران شیرده راحت‌تر خواهد بود. البته استفاده از سوتین به‌خودی‌خود مشکلی ندارد، بلکه تنگ و سفت بودن آن است که ممکن است خطرناک باشد. خصوصاً برای مادران شیرده، به دلیل افزایش ترشح شیر در هنگام خواب، مهم است که به سینه‌بند مورداستفاده‌ی خود در خواب دقت داشته باشند.

اعتمادبه‌نفس بیشتر: همان‌طور که قبلاً نیز اشاره شد، پستان‌های مادر شیرده، به‌طور مداوم در حال پر و خالی شدن هستند. پس از شیردهی، پستان‌ها خالی می‌شوند و بافت سینه ممکن است حالتی آویزان به خود بگیرد و به مادر حس ناخوشایندی بدهد.
اما یک سوتین شیردهی مناسب، سعی می‌کند تا بافت سینه‌ها در جای مناسب خود نگه دارد و مانع از آویزان شدن و کشیدگی بیشتر سینه‌ها شود. سوتین‌های شیردهی اسفنجی نیز به سینه‌ها فرم می‌دهند؛ که این مزیت برافزایش اعتمادبه‌نفس و سلامت روان مادر بسیار مؤثر است.

معایب استفاده نکردن از سوتین در دوران شیردهی چیست؟

ضرر نبستن سوتین در شیردهی چیست؟

تغییر فرم پستان‌ها: استفاده نکردن از سوتین شیردهی در این دوران، باعث کشیدگی بیش‌ازحد و درنتیجه عدم تناسب و تغییر فرم پستان‌ها خواهد شد.

درد و فشار در سایر نواحی بدن: نبستن سوتین در این دوران می‌تواند باعث فشار به گردن، شانه و مهره‌های کمر شود و عادت به قوز کردن را در بانوان شیرده تشدید کند.

خیس شدن مداوم لباس: استفاده نکردن از سوتین در دوران شیردهی باعث خیس شدن مداوم لباس به علت ترشح شیر و نیاز به تعویض مجدد لباس‌ها می‌شود.

راهنمای خرید سوتین شیردهی

موقع خرید سوتین شیردهی، به چه نکاتی دقت کنیم؟

یک سوتین شیردهی خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

جنس نخی رویه و داخل کاپ‌ها: جنس سوتین شیردهی بسیار مهم است. سوتین مورد استفاده مادر باید نخی باشد. دقت کنید که حتماً جنس استفاده‌شده در آستر داخل کاپ نیز نخی باشد. تا در صورت ترشح شیر، رطوبت اضافی را جذب نماید. جنس نخ، جاذب رطوبت و عبور دهنده‌ی هواست. استفاده از سوتین جنس نخی، عفونت‌های شایع در دوران شیردهی را کاهش می‌دهد.

درزهای کاملاً صاف و یا کاپ‌های بدون درز: در این دوران، نوک سینه‌ها حساس می‌شود. مادر شیرده باید به سوتین مورداستفاده‌ی خود دقت نماید. بهتر است سوتین از داخل دارای درز و دوختی نباشد. داخل کاپ‌ها باید بسیار نرم باشد تا باعث آسیب به نوک سینه‌ها نگردد و فرآیند شیردهی را با اختلال مواجه نسازد. درزهای بسیار صاف، نرم یا کاپ‌های کاملاً بدون درز، راحتی شما را تضمین می‌کنند و پوست را خسته نمی‌کنند و از التهاب سینه جلوگیری می‌کنند.

بند قابل تنظیم و پهن: بند مورد استفاده در یک سوتین شیردهی باکیفیت، نباید نازک باشد. بند مورد استفاده باید حداقل 2 و نیم سانت پهنا داشته باشد. استفاده از سوتین‌هایی با بندهای نازک در دوران شیردهی باعث فشار اضافی به گردن و شانه شده و درنتیجه باعث درد نواحی خواهد شد. همچنین به علت تغییر سایز مهم است که این بندها حتماً قابل تنظیم باشند.

داشتن قزن های بیشتر: به علت ترشح شیر، وزن سینه‌ها در دوران شیردهی بسیار بیشتر از مواقع دیگر است. یک سینه‌بند شیردهی مناسب باید دارای قزن های بیشتری نسبت به سوتین‌های معمولی باشد تا بتواند وزن سینه‌ها را کنترل نماید.

دکمه، چفت یا زیپ‌های باکیفیت: در یک سوتین باکیفیت از دکمه، چفت و یا زیپی استفاده‌شده که باکیفیت هستند و به‌راحتی و با یکدست قابل باز و بسته شدن هستند.

سوتین شیردهی از کجا بخریم؟

شما می‌توانید بهترین مدل سوتین شیردهی را از مجموعه نورسان بخواهید و دوران شیردهی خوب و پر از آسایشی را تجربه نمایید. نورسان همواره البسه‌ای با بهترین کیفیت و بارنگ و مدل‌های متنوع عرضه می‌نماید؛ و باتجربه‌ی چندین ساله‌ی خود مفتخر است که همواره توانسته رضایت مشتریان خود را جلب نماید.

شما می‌توانید با خرید اینترنتی سوتین شیردهی از فروشگاه آنلاین نورسان در وقت خود صرفه‌جویی نمایید. در صورت داشتن هرگونه سؤال نیز می‌توانید، سؤال خود را با همکاران ما در بخش پشتیبانی مطرح نمایید. همکاران ما شما را راهنمایی خواهند نمود. همچنین در صورت سؤال در مورد اندازه‌ی سوتین خود، از ابزار اندازه‌گیری سوتین استفاده نمایید.

ازاینجا می‌توانید سوتین‌ شیردهی نورسان را مشاهده نمایید و خریداری نمایید.

پاسخ به سؤالات متداول:

در این بخش برای کمک و راهنمایی شما، سؤالات متداول و پرتکرار مادران شیرده و پاسخ آن‌ها را آورده‌ایم. شما بامطالعه‌ی کامل آن‌ها می‌توانید، انتخاب بهتری داشته باشید و خرید رضایت بخشی را تجربه نمایید.

آیا بستن سوتین فنردار در دوره‌ی بارداری و شیردهی ضرر دارد؟

برخی از انواع سوتین شیردهی در قسمت پایین سوتین دارای فنر هستند، این‌گونه سوتین‌ها می‌توانند سینه را بهتر نگه‌دارند. اگر سایز سینه‌های شما بزرگ است؛ بهتر است از سوتین شیردهی فنردار استفاده نمایید. اما در دوره بارداری که سینه‌ها در حال بزرگ شدن و رشد هستند ممکن است فنر باعث جلوگیری از رشد صحیح شوند؛ بنابراین بهتر است در دوره‌ی بارداری از سوتین فنردار استفاده نکنید.

آیا می‌توان با سوتین شیردهی، پدهای شیردهی نیز استفاده کرد؟

این سوتین‌ها به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند که مادران می‌توانند پدهای ویژه شیردهی را درون سوتین قرار دهند تا شیر مادر به سوتین نفوذ نکند و در صورت ترشح شیر و خیس شدن فقط پدها را تعویض نمایند.

سایزبندی سوتین شیردهی چگونه است؟

سایزبندی سوتین شیردهی با سوتین معمولی تفاوتی ندارد، اما نکته قابل‌توجه این است که سایز سینه‌ها و حتی دور بدن در دوران شیردهی یک یا دو شماره افزایش می‌یابد؛ بنابراین هنگام خرید این نوع سوتین سایزی بزرگ‌تر از سایز قبل از بارداری را سفارش دهید.

چند عدد سوتین شیردهی بخریم؟

معمولاً در حین شیردهی احتمال ریختن شیر روی سوتین شما وجود دارد. گاهی اوقات حجم شیر ریخته شده به حدی است که سوتین کاملاً خیس می‌شود؛ بنابراین بهتر است چند عدد سوتین شیردهی را خریداری نمایید. تا درزمانی که سوتین خیس شد، آن را بتوانید فوراً تعویض نمایید؛ زیرا زمانی که سوتین خیس می‌شود، محیط مستعد رشد میکروب‌ها و عفونت پستان می‌شود. ازآنجایی‌که نوزاد نیز از این محل تغذیه می‌نماید، اهمیت رعایت بهداشت این ناحیه دوچندان است. توصیه‌ی نورسان به شما تهیه‌ی 3 عدد سوتین شیردهی است. یک عدد بر تن، یک عدد در سبد رخت چرک‌ها و یک عدد سوتین تمیز در کمد لباس‌هایتان.

برای فرم دهی به سینه‌ها چه سوتینی استفاده کنیم؟

اگر می‌خواهید در دوران شیردهی نیز به بدن خود فرم دهید، پیشنهاد نورسان به شما استفاده از سوتین شیردهی اسفنجی است. قیمت سوتین شیردهی اسفنجی نسبت به انواع معمولی مقداری بالاتر است. مدل‌های فرم دهنده مجهز به کاپ نرم هستند که از داخل آستر شده‌اند. مدل‌های بدون پد نیز برای خانم‌های با سایز سینه بزرگ مناسب است.

آیا استفاده از سوتین شیردهی باعث کاهش شیر می‌شود؟

خیر، حجم و کیفیت شیر تولیدشده توسط مادر، به تغذیه مناسب، خواب کافی، آرامش، وراثت و بنیه‌ی مادر و… بستگی دارد. معمولاً حجم شیر تولیدشده در روزهای ابتدایی، برای همه‌ی مادران کم است؛ اما این مقدار برای معده کوچک نوزاد تازه متولدشده کافی ست. کم‌کم حجم شیر تولیدشده با تغذیه مداوم نوزاد از سینه‌ی مادر بیشتر می‌شود. استفاده‌ی سوتین شیردهی هیچ ربطی به حجم شیر تولیدشده در پستان‌ها ندارد. البته باید به سوتین مورد استفاده دقت کرد تا این سوتین سفت و تنگ نباشد. اگر سوتین تنگ باشد، ممکن باعث انسداد مجاری شیردهی بشود؛ اما استفاده از یک سوتین با اندازه مناسب، نه‌تنها بد نیست بلکه برای حفظ فرم سینه‌ها لازم و ضروری ست.

برای سوتین شیردهی الیاف طبیعی بهتر است یا الیاف مصنوعی؟

مواد سوتین شیردهی باید نرم و لطیف باشد؛ بنابراین بیشتر از مخلوط پنبه تهیه می‌شوند. بخشی از الاستین خاصیت کششی را تضمین می‌کند و همچنین محلی را برای قرار گرفتن پدهای شیردهی فراهم می‌کند. سوتین‌های تهیه‌شده از پنبه طبیعی باپوست مهربان هستند. پارچه‌های پنبه و نخ رطوبت داخل سوتین را کاهش می‌دهند و از عفونت جلوگیری می‌کنند. الیافی مانند ویسکوز طبیعی و پلی آمید نیز با پوست سازگار هستند. آن‌ها می‌توانند رطوبت زیادی را جذب کنند، نرم و سبک بوده و در برابر پارگی مقاوم هستند.

سوتین‌ها را چگونه بشوییم که ماندگاری بهتری داشته باشند؟

برای این‌که سوتین شما بعد از شستشو فرم خود را حفظ کند؛ بهتر است به نکات زیر توجه نمایید:

  • سوتین را در خشک‌کن قرار ندهید؛ زیرا پارچه آن ممکن است جمع شود و آویزهای آن دیگر مناسب نباشد.
  • دمای شستشوی متوسط (حدود ۴۰ درجه) و پودر شستشوی ملایم نه‌تنها از پارچه محافظت می‌کند؛ مصرف انرژی را نیز کاهش می‌دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید